2017. augusztus 14., hétfő

Spotify

Tegnap letöltöttem végre, mert eluntam a youtube reklámokat, meg azt, hogy ha kikapcsol a telefonom képernyője, akkor a zene is elhal.

A mindennap használt telefonom tragikus memóriahiánnyal küzd. Emiatt hetente/havonta eszembe jut, hogy van instagram fiókom... Na, de nem is ez a lényeg most, hanem, hogy megszabadultam minden egyéb alkalmazásomtól, hogy a Spotify és én megismerkedjünk, és hát azt hiszem, hogy ez szerelem lesz.

Most az első hét napos ingyenes periódusban járok, de jó ég, egy este (éjszakai műszak) után olyan, mintha eddig csak feketefehérben láttam volna a világot, most meg ezer színben él a világ, minden hangulatomhoz találok aláfestő zenét.


Ki kell találnom valamit a memóriazavarra, mert a pinterest és a two dots is elköszönt tőlem, ez utóbbi komoly gyászfolyamat volt.

Am van memóriakártyám, de ez nem sokat jelent, mert a folyamatokhoz a telefon belső memóriát használ, ami ha kevés, akkor egyszerűen leállnak az appok. :(

Márpedig nem akarok két telefonnal rohangálni. 

Komoly problémáim vannak. Érzem én is...

1 megjegyzés:

  1. imádom a Spotify-t!!! :) rengeteg jó zenét ismertem meg neki köszönhetően, és a kedvencem az, amikor csak beírod az aktuális hangulatodat (girly summer chill megy mostanában nálam :D), és aaaaannyira ráérez, hogy mire is van szükséged. a prémiumot én is kipróbáltam ingyen, de nekem nem adott többet, mint az ingyenes, úgyhogy maradtam az ingyen verziónál :):)

    VálaszTörlés