2017. november 9., csütörtök

Kutyacipő

Kicsit túlzásnak érzem, de az van, hogy ebben a szar időben akkor is naponta kell felmosnom, ha Buksi lábát megmosom és megtörlöm alaposan. Ugyanis a szomszédom lelkesen leviszi amíg én dolgozom, labdázik is vele, nekem is és a kutyának is megkönnyítve a helyzetünket, de az a rengeteg sár a lakásban, tarthatatlan. Márpedig a szomszédasszonyom nem fogja alaposan megmosni és megtörölni a Buksi lábait. Nekem is nehezen megy, folyamatosan tiltakozik miatta.

Persze, pont most nincs készleten a zooplus-nál kutyacipő. Pedig egy próbát mindenképpen megérne...

Sokadrangú, hogy a kutyámból valószínűleg birodalmi lépegető lenne...

6 megjegyzés:

  1. Lizának volt, mert télen nagyon marta a talpát a só, amivel szórták a járdát. Eléggé utálta szegénykém, de egyrészt jobb állapotban maradt tőle a lába, másrészt meg kevesebb mocskot tudott behordani. (Alapvetően persze töröltük a talpát minden lakásba lépéskor a cipő előtt is, de voltak esetek, amikor meglógott a tortúra elől, és szépen végigtapicskolt mindent a sáros kis tappancsaival.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liza <3
      Buksi engem utál a legjobban, amikor mosom/törlöm a lábát, szóval a cipellő ezen már nem igazán tudna rontani. :D

      Törlés
  2. Ilyen kutyicipo a Fressnapfban nem szokott lenni?
    Mondjuk tovabbi kerdes, h szomszedasszony hajlando lenne-e fel- es leszerszamozni Lennyt :)))), pedig amugy tok jo megoldas!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, a fresiben még nem néztem...
      Nem tudom, hogy feladná e rá... a lányai biztosan. :)

      Törlés
  3. rágugliztam, ezek vannak náluk:
    https://www.petnet.hu/termekek/KUTYA_KUTYAFELSZERELES_Kutyacipo_Vedozokni-258

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, megnéztem őket, de gyik sem az igazi, sem árban, sem sehogy. A zooplus-on négydarabosat adnak ugyanennyiért. Nem is értem a 2db/doboz kiszerelést... a zokni meg átázik, tocsog szegény a trutyiban, egyszerhordós-mosós, míg a cipőt az ember letépőzárazza az ajtó előtt és kész, max hetente kell mosni. Megnézem majd ausztriában is, hátha.

      Törlés